Tlama Games vydá pokračování úspěšné štychové hry Trůn pro dva hráče
Novinka zdroj: Tlama Games

Tlama Games vydá pokračování úspěšné štychové hry Trůn pro dva hráče

9. 1. 2023 12:20 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

V loňském roce přineslo vydavatelství Tlama Games na český trh starší kousek zvaný Claim, který se u nás pyšní názvem Trůn. Stojí za ním talentovaný vývojář Scott Almes, jemuž vděčíme za série Malá velká. Trůn se rok po svém původním vydání dočkal pokračování a stejně tak je tomu i v případě české verze.

Tlama Games oznamuje hru Trůn 2, která přináší pět nových ras, s nimiž se pokusíte zvítězit v bitvě o trůn po pádu krále. Můžete se tak zasloužit o vítězství gnómů, obrů, draků, věštců či trolů a skvělé na tom všem je, že oba díly můžete kombinovat, čímž hezky narůstá variabilita soubojů. A co víc, pokud vlastníte obě krabičky, můžete si dokonce zahrát ve třech i čtyřech hráčích.

Jinak je ale Trůn 2 karetní hrou pro dva hráče z žánru štychovek, což znamená, že se budete hraním karet přebíjet a s pomocí nejen jejich hodnot rozhodovat, kdo získá jaké karty na svou stranu. Hrají se všehovšudy dvě kola, přičemž ve druhém kole využíváte karty získané v tom první, takže o strategizování nebude nouze.

Hru Trůn 2 si teď můžete předobjednat a trochu na ní ušetřit, nicméně ani plná cena váš rodinný rozpočet jistě nehrozí svými 329 korunami. Vydavatel očekává její naskladnění ještě v průběhu ledna.

Nejnovější články