Stáhněte si do Twilight Inscription zdarma novou frakci
Novinka zdroj: Vlastní foto autora

Stáhněte si do Twilight Inscription zdarma novou frakci

4. 1. 2023 11:27 | Deskovky | autor: Ondřej Partl |

Roll & write titul Twilight Inscription je výborným přístupovým bodem do světa legendární hry Twilight Imperium, ve kterém vedete jednu z frakcí k zářným zítřkům. Toho se snažíte dosáhnout skrze průzkum galaxie, rozšiřování svého vlivu, budování a vylepšování infrastruktury a bojování s nepřáteli. A o tom, že se jedná o zážitek věru kvalitní, vás může krásně přesvědčit i pozitivní text z naší recenze, z kterého je mimo jiné patrné, že si na své přijdou jak solitérní hráči, tak i skupinky až osmi lidí.

Každopádně ve hře se můžete postavit do čela celkově 24 různých frakcí, které se liší nejen vzhledově a svým příběhovým pozadím, ale přirozeně také schopnostmi. Což znamená, že za každou se do jisté míry hraje trochu jinak. A pokud jste už všechny vyzkoušeli, můžete si zdarma stáhnout a vytisknout další frakci.

Jedná se o The Council Keleres, která se sjednotila pod Galaktickou radou, aby se postavila děsivým entitám, které se snaží ohrozit už tak slabý mír a veškerý vnímající život. V jejich čele stojí trojice volených úředníků, kteří dohromady dávají Tribunál. V případě, že se za tuto frakci rozhodnete hrát, tak si rovnou od začátku hry budete nárokovat systém Mecatol Rex, kdy zároveň ihned prozkoumáte systémy s ním sousedící. Materiály k tisku naleznete u nás na kartě hry. Je však třeba počítat s tím, že jsou v angličtině, ale dobrou zprávou je, že Blackfire zjišťuje možnosti českého překladu.

Nejnovější články