Série Unmatched v nové krabici proti sobě pošle čaroděje, pavouka i silnou zelenou ženu
Novinka zdroj: Restoration Games

Série Unmatched v nové krabici proti sobě pošle čaroděje, pavouka i silnou zelenou ženu

3. 8. 2023 9:15 | Deskovky | autor: Ondřej Partl |

Bojové sérii Unmatched, která proti sobě v karetním systému posílá bijce z různých popkulturních světů, se zjevně u komiksového vydavatelství Marvel líbí. Po několika krabicích, mezi které patří třeba Teen Spirit s Ms. Marvel či veverčí slečnou, se značka rozšířila o další novinku, tentokrát pod jménem Brains and Brawn.

Ve skutečnosti se jedná už o pátou „marvelovskou“ krabici, která by podle dostupných informací měla být zároveň i poslední. Již tradičně přináší zábavu pro 2 až 3 hráče na maximálně 40 minut, opět s několika obměnami, o které se stará nová trojice hrdinů.

Výběr tentokrát padl na populární dvojici chlapíků a jednu silnou zelenou ženu. Řeč je o Spider-Manovi, Doctoru Strangeovi a She-Hulk. Každý z vyjmenovaných na bojiště přináší svůj vlastní unikátní styl, umožňující vždy výrazně odlišné strategie a přístupy k boji s ostatními.

Unmatched: Brains and Brawn zdroj: Restoration Games

Pavoučí muž využívá především své mrštnosti, která mu v kombinaci s jeho vytříbeným smyslem umožňuje se držet v bezpečí a útočit hezky ze zálohy. Doctor Strange zase bude machrovat svým čarodějnickým umem a různými mocnými kouzly no a She-Hulk logicky bude zaměřená hlavně na sílu, takže na své protivníky hází cokoliv dostatečně těžkého.

Když zrovna nebudete v zápalu divokého boje, můžete se kochat ilustracemi od předních ilustrátorů. Spideyho si vzal na starosti Oliver Barrett, matador samotné série. Krabici a She-Hulk zase navrhl komiksový veterán Joshua Swaby, zatímco Doctor Strange pochází od týmu The Brave Union.

Stále platí, že jednotlivé krabice jsou mezi sebou kompatibilní, proto je možné kombinovat různé sety a štvát proti sobě hrdiny, kteří se nikde jinde nesetkali. Ke hraní vám ale bohatě postačí jedna krabice. Dobrou zprávou je, že Unmatched: Brains and Brawn u nás v angličtině uvede vydavatelství Albi již 9. srpna za doporučenou cenu 1 099 korun.

Nejnovější články