S novým starter setem bude ideální příležitost naskočit do rozjetého vlaku zvaného Warhammer Underworlds
Novinka zdroj: Games Workshop

S novým starter setem bude ideální příležitost naskočit do rozjetého vlaku zvaného Warhammer Underworlds

30. 5. 2023 10:47 | Deskovky | autor: Ondřej Partl |

Svět Warhammeru nabízí nepřeberné množství způsobů, jak se do něj lidé mohou pustit. Jedním z nich je i Warhammer Underworlds – rychlá, akční hra, kde se v jednotlivých šarvátkách utkají menší týmy válečných tlup (v orig. warbands), kdy zážitek v sobě kombinuje figurky s kartami, jež je řídí. Do podobného válčení ale samozřejmě díky jeho rozlehlosti nemusí být vyloženě jednoduché naskočit. Pokud by ale hráči chtěli, brzy budou mít dobrou příležitost.

Studio Games Workshop představilo nový starter set, ve kterém naleznete vše, co ke hraní potřebujete. V krabici se proto skrývají dvě tlupy (Farstriders a Sepulchral Guard) a dva balíčky karet připravené pro tradiční formát Rivals. Tudíž nemusíte komplikovaně tvořit své vlastní. Součástí jsou také žetony, herní desky, kostky a pravidla.

Skvělou pomůckou se taktéž stanou podrobné instrukce, které nováčky krok za krokem provedou vším, co ke hraní potřebují vědět. Projdou si tak podrobně pravidly a osvojí si potřebné mechaniky. Nový startovní balíček si již brzy půjde předobjednat z oficiálního obchodu studia.

Společně s ním byly fanouškům odhalené figurky pro novou tlupu The Headsmen’s Curse složenou z členů nehmotné formy nemrtvých zvaných Nighthaunt. Styloví borci, kteří se budou vyjímat nejen na stole, ale také vystavení v poličce.

Tito nováčci, případně vaši staří známí, následně mohou využít nového balíčku karet jménem Voidcursed Thralls. Celkově jde o 32 karet, které díky titulní „kletbě“ vaším bojovníkům umožní používat silné „Gambit“ karty. Proto se hodí především pro agresivní tlupy.

Nejnovější články