Povedená deskovka Moje kavárnička vám v prvním rozšíření umožní podávat dortíky
Novinka zdroj: Korea Boardgames

Povedená deskovka Moje kavárnička vám v prvním rozšíření umožní podávat dortíky

16. 1. 2024 11:21 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

V druhé polovině loňského roku u nás díky vydavatelství Blackfire vyšla krásná hra Moje kavárnička, která se našemu Ondrovi zalíbila natolik, že jí dal nejvyšší hodnocení. Hře se očividně daří, jelikož její původní vydavatel Korea Boardgames oznamuje její první rozšíření – Piece of Cake.

Coffee Rush: Piece of Cake zdroj: Korea Boardgames

Jak už název napovídá, ve své kavárničce budete nově moct servírovat dortíky, což znamená nejen novou sadu karet dortů a objednávek, ale také spoustu 3D figurek těchto sladkých pochoutek. Aby toho nebylo málo, můžete počítat i s novými hráčskými deskami a vylepšeními.

Zní to jako velmi poctivý přídavek do již tak povedené hry, který si fanoušci asi nemohou nechat ujít. Otázkou ale je, zda se rozšíření dočkáme i v češtině. Zástupce Blackfiru Michal Ekrt nám prozradil, že se základní hře daří i u nás, ale ohledně rozšíření bude moct říct víc až po norimberském veletrhu.

Tento tradiční německý veletrh her a hraček zaměřený převážně na byznysovou stránku věci se uskuteční od 30. ledna do 3. února a vydavatelství Korea Boardgames tam kromě Coffee Rush: Piece of Cake představí dalších šest novinek.

Nejnovější články