Petr Vojtěch vydává svou další hru: Rychlé šípy – Duel
Novinka zdroj: Albi

Petr Vojtěch vydává svou další hru: Rychlé šípy – Duel

6. 2. 2023 8:37 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Petra Vojtěcha vám jistě nemusíme představovat. Již několik let se můžete setkávat s jeho svéráznými videorecenzemi, které původně začal natáčet pro web Games.cz a nadále je natáčí pro nás, web ZeStolu.cz.

Mnozí z vás ho mohou znát i jako autora stolních her. Začínal s malou karetní hrou Velryby ničí svět, načež se uchytil ve vydavatelství Albi, pod jehož křídly vznikly jeho další kousky jako Bossin' Space, Terra Futura, Balada či Trablíci.

Minulý pátek se pak portfolio jeho vydaných titulů rozrostlo o další kousek, tentokrát s licencí slavných českých příběhů: Rychlé šípy – Duel. Jak už název napovídá, jedná se o hru čistě pro dva hráče, kteří spolu budou soupeřit v malé karetní hře.

zdroj: vlastní video redakce

Rychlé šípy se řadí ke hrám využívající karty s číselnými hodnotami, které hrajete k několika lokacím mezi hráči, o něž se soupeři přetahují a snaží se je získat pro sebe. Jeden hráč zde hraje za samotné Rychlé šípy, zatímco druhý za Bratrstvo kočičí pracky, přičemž strany jsou lehce asymetrické díky odlišným efektům karet.

Jedná se o velmi svižnou hru na maximálně 20 minut, která je plná blafování a překvapivých momentů, o níž se dozvíte víc v našem představení v prosincovém BoardGame Clubu. V českých obchodech byste jí měli být schopní sehnat do 400 korun.

Nejnovější články