Legendární hra Cyclades se dočká své legendární edice
Novinka zdroj: Open Sesame Games

Legendární hra Cyclades se dočká své legendární edice

17. 2. 2023 11:18 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Před dávnými 13 lety, v roce 2009 byla hráčská obec poprvé okouzlená skvělou deskovkou Cyclades autorské dvojice Bruno Cathala a Ludovic Maublanc. V kulisách mytologického Řecka jste s ostatními hráči sváděli bitvy o titulní souostroví Kyklady, budovali města, využívali sil nejrůznějších příšer a těšili se z přízně některého z bohů.

Tato moderní klasika, která pro své stáří mohla minout spoustu současných hráčů, kteří by tak byli ochuzení o vskutku kvalitní zážitek, oznamuje svůj návrat. Studio Open Sesame Games představuje Cyclades Legendary Edition, pod kterou je stále podepsaná zmíněná dvojice, stejně jako stejný ilustrátor Miguel Coimbra, na jehož práci se můžete podívat v galerii výše.

Legendární edice slibuje „aktualizovanou hratelnost“, byť se teď nedozvídáme bližší podrobnosti. Víme ale, že hra rovnou obsáhne mnohá ze svých rozšíření, byť opět nevíme, zda úplně všechna. Informace se budou odhalovat postupně s tím, jak se bude blížit kickstarterová kampaň, která by měla odstartovat ve druhém čtvrtletí letošního roku.

Nejnovější články