Kooperativní deckbuilding Konec věků bude pokračovat kampaňovou krabicí The New Age
Novinka zdroj: Gong Studios

Kooperativní deckbuilding Konec věků bude pokračovat kampaňovou krabicí The New Age

9. 10. 2023 9:33 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

V první půli loňského roku u nás konečně vyšel dlouho očekávaný kooperativní deckbuilding Konec věků (Aeon's End), který se podle všeho mezi českými hráči hezky zabydlel. Český vydavatel Rexhry totiž během proběhlého veletrhu Spiel domluvil s původním vydavatelem Indie Boards & Cards překlad dalšího dílu.

Na základě doporučení původního vydavatele se u nás dočkáme lokalizované krabice The New Age, která je samostatně hratelným rozšířením. Jinými slovy, k hraní původní Konec věků nepotřebujete, ale pokud ho máte, můžete obsah obou krabic smíchat a objevovat tak ještě divočejší kombinace karet.

The New Age ale předně přináší systém takzvaných expedic, který vám umožní propojit veškerý vámi vlastněný obsah série Konec věků do krátké kampaně. Na konci každé partie obdržíte nové poklady a hrací karty, abyste v navazující partii byli silnější a měli tak šanci tváří v tvář vašemu úhlavnímu nepříteli, který rovněž sílí.

Aeon's End: The New Age obsahuje přes 400 karet, které tvoří 8 nových hratelných mágů, 4 bossové a 22 sad karet. Rexhry v tuto chvíli ještě neuvádějí ani přibližné datum vydání.

Nejnovější články