Kooperační Tales from the Red Dragon Inn míří do běžného prodeje
Novinka zdroj: SlugFest Games

Kooperační Tales from the Red Dragon Inn míří do běžného prodeje

26. 7. 2023 14:38 | Deskovky | autor: Ondřej Partl |

Možná máte v povědomí značku The Red Dragon Inn, která patří pod studio SlugFest Games a původně se jednalo o poměrně vtipnou fantasy hříčku, v níž se parta dobrodruhů oddávala slastem hospodského života, aby se následně rozrostla do daleko větších rozměrů skrze různé další tituly. Jedním z posledních je Tales from the Red Dragon Inn, který v roce 2021 prošel úspěšnou kampaní na Kickstarteru. Začátkem letoška hra konečně dorazila k podporovatelům a nyní jsou tvůrci připravení udělat další významný krok.

Studio ve spojení s Flat River Group oznámilo, že titul v zahraničí zamíří i do běžného prodeje, a to už 3. srpna. Jeho cena se bude pohybovat kolem 2 400 korun, ale v případě, že budete objednávat ze zahraničí, je logicky potřeba ještě počítat s větším finančním obnosem za dopravu. Přirozeně ne všichni mohli zmíněnou kampaň zaznamenat, takže jistě uvítáte tradiční informační kolečko, jež vám hru alespoň lehce přiblíží.

Tales from the Red Dragon Inn nabízí kooperační taktický zážitek, jež se rozprostírá v rámci poměrně rozlehlé kampaně. Celkově na hráče čeká 25 scénářů a pět kapitol, v nichž na ně čekají různé nástrahy a cíle k plnění. Jedná se například o to, že musíte zabít všechny nepřátele, případně přežít určitý počet tahů nebo jenom někam dojít a samozřejmě zabránit tomu, aby své cíle splnili hrou ovládaní nepřátelé.

zdroj: SlugFest Games

Nebude chybět vylepšování postavy a jejího arsenálu a pokaždé se podíváte na novou mapu, kde budou postavy v rámci žánru dungeon crawler spolupracovat, aby se jim povedlo dosáhnout kýžených výsledků.

Znalci série se mohou těšit na šest známých hrdinů, nicméně hraní by mělo být vhodné i pro naprosté nováčky. Jedno sezení vám většinou zabere hodinu až dvě. Kdybyste náhodou měli zájem o podrobné vyzkoušení hry, stále je dostupná její digitální ukázka v Tabletop Simulatoru.

Nejnovější články