Děsivé výjevy Džundžiho Itó míří do Magic: The Gathering
Novinka zdroj: Wizards of the Coast

Děsivé výjevy Džundžiho Itó míří do Magic: The Gathering

22. 10. 2022 8:40 | Deskovky | autor: Ondřej Partl |

Sběratelská karetní hra Magic: The Gathering v příštím roce oslaví své již 30. výročí a tvůrci ji i po tolika letech neustále rozšiřují novými edicemi a produkty. Mezi těmito produkty najdete i specifické Secret Lair sety, které do již tak rozlehlého světa přináší unikátní vzhledy karet, inspirované známými značkami. V minulosti tak třeba došlo na spojení s digitální hrou Fortnite, seriálem Stranger Things či univerzem Warhammer. A během uplynulého WeeklyMTG byla oznámena jedna opravdu zajímavá kolaborace.

V říjnu si totiž můžete zakoupit kartičky ilustrované legendárním manga autorem, jímž není nikdo jiný než samotný Džundži Itó. Ten je známý především pro svá díla Spirála, Ryby – Útok z hlubin či Tomie, zatímco příští rok v lednu na Netflix dorazí jeho hororové anime Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre. V jeho nezaměnitelném černobílém stylu získáte interpretace čtyř karet, jimiž jsou Doomsday, Thoughtseize, Carrion Feeder a Plaguecrafter. Příjemnou zprávou je, že bude dostupná nejen anglická, ale i japonská varianta, což gurmáni jistě uvítají.

Tato čtveřice je součástí říjnového velkého dropu, v jehož rámci ještě naleznete další sety, na nichž spolupracoval třeba hudebník Post Malone či další japonský umělec Joji Šinkawa, který dělal na videoherní sérii Metal Gear. Také zde ale naleznete sety ve stylu Warhammer: Age of Sigmar, Warhammer 40,000: Orks či Blood Bowl.

Edice zakoupíte na stránkách Secret Lair, jejichž standardní verze vás vyjdou na 35 eur (zhruba 875 Kč), zatímco „etched foil“ varianty na 50 eur (zhruba 1 125 Kč). Prodej odstartoval 17. října, přičemž nabídka bude jako vždy dostupná po dobu jednoho měsíce.

Magic The Gathering - Secret Lair Ito zdroj: Wizards of the Coast

Nejnovější články