Deckbuilding Úlomky nekonečna dostane kompletní edici s kooperací i kampaní
Novinka zdroj: Stone Blade Entertainment

Deckbuilding Úlomky nekonečna dostane kompletní edici s kooperací i kampaní

14. 7. 2023 15:24 | Deskovky | autor: Ondřej Partl |

Zrovna před několika dny studio Rexhry přišlo se zprávou o tom, že české vydání sci-fi deckbuildingu Úlomky nekonečna je na lodi do České republiky. Jestli si ale vyloženě nepotrpíte na češtinu, tak původní vydavatel Stone Blade Entertainment má v těchto chvílích spuštěnou kickstarterovou kampaň na kompletní kolekci Shards of Infinity: Saga Collection s několika bonusy.

Herní zážitek zůstává stále stejný. Jde o rychlou karetní hru, která i díky expanzím nabízí hned několik herních režimů. Naleznete zde sólový režim, tradiční PvP nebo kooperaci, kdy si to zároveň lze propojit do zhruba tří až pětihodinové kampaně. Vždy ale platí, že si postupně budujete balíček karet, získáváte nové schopnosti, společníky či šampióny a snažíte se dostat protivníkovo zdraví na nulu. Jak to funguje v praxi, si vyzkoušejte třeba v digitálním Tabletop Simulatoru.

Saga Collection v jedné krabici skrývá základní hru a všechna dosud vydaná rozšíření i s promo kartami, kdy k tomu přihazuje ještě nějaký ten dodatečný obsah navíc. Znamená to, že rovnou budete mít dostupné nové herní režimy a hromadu dalších karet, které rozšiřují vaše možnosti. Navíc došlo na vylepšení jednotlivých komponent, vybalancování různých karet, novou hratelnou postavu, oboustranné herní desky nebo nový režim Saga, který zážitky propojuje do PvP kampaně (místo PvE).

Shards of Infinity: Saga Collection zdroj: Stone Blade Entertainment Shards of Infinity: Saga Collection zdroj: Stone Blade Entertainment

V rámci kickstarterové kampaně se již vybral víc než trojnásobek požadované částky (zhruba 1,4 milionu korun), takže jsou odemčené bonusové odměny (především nové karty), které jsou součástí všech dostupných úrovní. Základní edice stojí 1 260 korun. Vylepšená „mastery“ verze pak vyjde na 2 100 korun a přijde v plechové krabici s foilovými kartami.

Kombinované balení základní edice, 400 exkluzivních obalů na karty a velké neoprenové podložky stojí 2 550 korun. Stejný balíček, avšak s lepší „mastery“ krabicí, už vyjde na 3 170 korun. Ti největší fajnšmekři ale mohou utratit téměř 43 tisíc a navrhnout si svou vlastní exkluzivní kartu. Tato varianta je dostupná pouze jednou pro každou z frakcí, takže jestli o ní máte zájem, dlouho nerozmýšlejte.

Na základě vámi zvolené úrovně si připravte 540 až 750 korun na dopravu. VAT jde v tomto případě taktéž z vaší kapsy. Tvůrci aktuálně míří na dodání kolem července 2024. Shards of Infinity: Saga Collection časem dorazí i do běžného prodeje, ale bude ochuzená o několik kampaňových exkluzivit. Mezi těmi nejdůležitějšími jsou kartonové figurky, prémiová oboustranná herní deska, podložky pro jednotlivé postavy a zmiňované bonusové cíle.

Nejnovější články