Českého překladu se dočká i pavoučí rozšíření Mistwood pro Divukraj, které potěší sólisty
Novinka zdroj: Starling Games

Českého překladu se dočká i pavoučí rozšíření Mistwood pro Divukraj, které potěší sólisty

22. 4. 2024 11:30 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Vydavatelství Rexhry během neděle – jak má ve zvyku – oznámilo další překlad, kterým bude v pořadí již páté rozšíření nekonečně oblíbené hry Divukraj. Tím rozšířením je krabice nazvaná Mistwood, která je šitá na míru dvěma skupinám hráčů – sólistům a dvojicím.

Mistwood se točí kolem pavoučí královny a jejích pavoučích potomků, kteří vás potrápí víc než předchozí automatizovaný protivník Břitva (obtížnost je nastavitelná). Pavoučice vám například bere karty z nabídky a blokuje jejich místo, případně místo vás splní událost.

Vše řídí její balíček karet, na nichž vždy vyhodnotí jeden ze dvou efektů právě panujícího ročního období. Kromě tohoto protivníka a s ním souvisejících figurek v rozšíření najdete ještě čtyři nové tvory se speciálními schopnostmi a nové zelené karty nahrazující ty stávající.

Rozšíření Mistwood pro Divukraj by v českém jazyce mělo vyjít ve druhé polovině letošního roku. Ještě před tím se ale fanoušci světa hry dočkají plnohodnotného pokračování Divukraj: Dálava, které se z továrny vyplaví v květnu a v obchodech by tak mohlo být během letních prázdnin.

Nejnovější články