Blíží se deskovka Green Hell inspirovaná stejnojmenným survivalem
Novinka zdroj: Foto: Galaktus Games

Blíží se deskovka Green Hell inspirovaná stejnojmenným survivalem

9. 6. 2021 13:45 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Green Hell je jedním z nejpopulárnějších počítačových survivalů, v němž se vžíváte do zbídačené kůže Jakea Higginse, který si klestí cestu nebezpečnou džunglí. Hra zaujala především nebezpečím v podobě hmyzu, pijavic, jedovatých pavouků a podobné havěti přiživující se na vašem těle a díky své popularitě si vyslouží vlastní stolní obdobu.

V Green Hell: The Board Game si ale za Higginse nezahrajete. Společně v až čtyřech hráčích tvoříte partu jeho záchranářů, kteří se ho v hustém porostu snaží vypátrat. Ale i když je vás víc a máte různé specializace (stopař, lékař…), nebudete to mít o nic jednodušší.

I vy máte hlad a žízeň, i k vám se obyvatelé džungle chovají nepřátelsky. Čeká vás příběhová kampaň, v níž budete prozkoumávat náhodně generovanou mapu, sbírat spoustu surovin, spravovat obsah inventáře a vyrábět si předměty a budovy v táboře, kde si odpočinete a uklohníte nějaký ten žvanec.

Pokud se o hře chcete dozvědět víc, mrkněte na video popisující její přípravu, či spíše na video rozebírající hlavní mechanismy hry. Tvůrci z polského studia Galaktus Games rovněž vyzpovídali autora počítačové hry a šéfa studia Creepy Jar Krzysztofa Kwiateka.

Green Hell: The Board Game bude brzy vybírat finance na Kickstarteru, kde už si můžete zaškrtnout notifikaci, aby vám start kampaně neutekl.

Nejnovější články