7 divů světa dostane nové rozšíření Edifice, v němž hráči spolupracují na stavbě budov
Novinka zdroj: Blackfire

7 divů světa dostane nové rozšíření Edifice, v němž hráči spolupracují na stavbě budov

20. 1. 2023 16:08 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Populární karetní hra 7 divů světa se bude ještě dále rozšiřovat. Její první edice se dočkala mnoha expanzí, abychom v roce 2020 dostali její novou edici s omlazeným vizuálem a upravenými pravidly. A pokud jste si snad mysleli, že se s příchodem „dvojky“ něco změnilo v přísunu dodatků, tak vás tvůrci ubezpečují o opaku.

Chystá se totiž rozšíření 7 divů světa: Edifice, které udělá radost nejen majitelům nové edice, ale i té původní, jelikož je kompatibilní se všemi verzemi 7 divů světa. Rozšíření přinese nový systém budov, které hráči staví společně. Pokud se jim takto podaří budovu dokončit, získají odměnu. Pokud ale budovy na konci hry nestojí, tak hráči, kteří nepřiložili ruku k dílu, budou náležitě potrestáni.

Rozšíření dále přináší dvojici nových divů, a to konkrétně Ur a Kartágo. Kartágo můžete zapojit kdykoliv, ale Ur můžete stavět pouze v případě, že hrajete s rozšířením Edifice. Novinku najdete v obchodech od 24. února a až jí budete v poličkách hledat, koukejte po názvu 7 Wonders: Edifice, jelikož půjde o vícejazyčné vydání pro Českou republiku, Slovensko a Nizozemsko.

Nejnovější články